Пълнени ръжени питки

02/07/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо623
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът, яйцата, езикът и краставичките се нарязват на ситно. Добавят се сиренето и разбитото на пяна масло.

Питките се срязват в горната част, така че да се получат капачета. Вътрешността се издълбава и се слага плънката.

Питките се похлупват с капачетата и се увиват във фолио за свежо съхранение. Оставят се в хладилник за 2 часа и се сервират нарязани на тънки филийки.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар