Пълнени ръжени питки

02/07/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо469
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • ръжени питки – 2 бр.
  • бекон – 100 г
  • език – 100 г пушен
  • пармезан – 50 г (настъргано)
  • яйца – 2 бр. (сварени)
  • кисели краставички – 2 бр.
  • масло – 125 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът, яйцата, езикът и краставичките се нарязват на ситно. Добавят се сиренето и разбитото на пяна масло.

Питките се срязват в горната част, така че да се получат капачета. Вътрешността се издълбава и се слага плънката.

Питките се похлупват с капачетата и се увиват във фолио за свежо съхранение. Оставят се в хладилник за 2 часа и се сервират нарязани на тънки филийки.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар