Арабско реване с прясно мляко и яйца

18/05/2009
Ашар
отАшарНовак
"Екзотичен арабски десерт с дъх на Ориент и приказки от 1001 нощ "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо39 306
  • Преглеждания за месеца471
  • Преглеждания за седмицата48
  • Коментирана7 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

4 - те яйца се разбиват с 1 ч. ч. захар. Прибавят се 1 ч. ч. брашно, бакпулвер, ванилии. Пече се в намаслена и покрита с брашно тава.

За сиропа: Прясното мляко се сварява с 2 ч. ч. захар и ванилия.

Реването си залива и нарязва.

подобни рецепти тук
5 9
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Тоди
Тоди
03.12.2013 17:13
Абсолюно не е арабското реване!!!
4
0
Михаела
Михаела
26.10.2013 21:53
Оценката се е получила 5 от 5 поради това, че не съм й обърнала внимание
0
1
Клаудия
Клаудия
19.11.2012 16:41
защото всяка фурна е различна, предполагам. Ако фурната ти пече повече от едната страна, после може да обвиниш, че са били много градусите
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв