Тиганици с ягодово сладко

01/03/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 278
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • яйца – 1 бр.
  • брашно – 200 г
  • бакпулвер – 1 пакетче
  • зехтин – 50 мл
  • царевица - 50 мл сок от консерва
  • ягоди - 4 с.л. сладко
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сокът от консерва се разбива с яйцето и се добавят брашното и бакпулверът.

Сместа се разбърква добре и с лъжица се сипва в загрятия зехтин. Тиганиците се изпържват от двете страни и се оставят да се отцедят от мазнината.

Сервират се горещи с ягодово сладко.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар