Домати, пълнени със зелен лук

20/02/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо264
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • домати – 4 бр.
  • зелен лук – 1 връзка
  • маслини – 4 бр. зелени
  • олио – 3 с.л.
  • сол – 1/3 ч.л.
  • магданоз – 6 - 7 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се задушава в олиото.

Доматите се срязват, така че да могат да се напълнят и да има капаче, махат се семките и вътрешността се посолява.

Задушеният лук се сипва в доматите и те се похлупват с капачетата. Преди сервиране се украсяват с маслините и магданоза.подобни рецепти тук
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар