Супа с праз и овесени ядки

13/07/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо238
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът се нарязва на дребно и се запържва в маслото.

Добавя се брашното и се запържва 2 минути.

Залива с бульона и млякото и се оставя да кипне.

Поръсва се със сол и черен пипер и се добавят овесените ядки.

Супата се вари още 15 минути и след това се сервира поръсена с магданоз и гарнирана със сметана.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар