Кремсупа от черен дроб

17/09/2012
Мария
отМарияНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо640
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • черен дроб - 30 гр. телешки
  • хляб - 30 гр.
  • мляко - 15 мл.
  • масло - 5 гр.
  • яйца - 1 жълтък
  • бульон - 50 гр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Суровият черен дроб се почиства, смила и смесва с хляба, потопен в част от млякото.

Прибавят се жълтъкът и маслото.

Получената смес се разбърква добре, претрива се през през цедка и се пуска в кипящ бульон.

Вари се 5 – 6 минути. Продуктите са за 1 порция.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар