Салата от херинга с майонеза

24/03/2014
Анонимен
отАнонименНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо342
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибите се срязват наполовина по дължина и се почистват от костите. Заливат се с вода и се оставят да престоят 2 часа.

Приготвя се марината от водата, оцета, дафиновия лист, черния пипер и нарязания на едро лук. Оставя се да ври 5 минути и след това се охлажда.

Обезсолената риба се намазва с горчица и се залива с маринатата. Оставя се за 3 часа и след това се добавя майонезата.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар