Салата от херинга с репички

13/04/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо138
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • херинга – 200 г (маринована)
  • целина – 500 г
  • картофи – 500 г
  • репички – ½ връзка
  • майонеза – 3 с.л.
  • горчица – 2 с.л.
  • зехтин – 2 с.л.
  • оцет – 3 с.л.
  • сол – ½ ч.л.
  • черен пипер – ½ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите и целината се обелват, нарязват на кубчета и се сваряват в подсолена вода.

Отцеждат се и се оставят да изстинат. Добавят се парченцата риба и репичките, нарязани на резенчета.

Салатата се залива с дресинг, приготвен от майонезата, горчицата, зехтина, оцета, солта и черния пипер.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар