Венецианска шарена салата

21/08/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо324
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • пилешки гърди – 2 бр. (сварени)
  • ябълки – 2 бр.
  • портокали – 1 бр.
  • шунка – 150 г
  • краставици – 2 бр.
  • овче сирене – 100 г
  • майонеза – 50 мл
  • магданоз – 1/2 връзка
  • сол – ½ ч.л.
  • черен пипер – ½ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките, краставицата, шунката и портокалът се нарязват на ивички, а месото - на филийки.

Салатата се разбърква и се залива с дресинг, приготвен от майонезата, солта и черния пипер.

Отгоре се поръсва със сиренето, настъргано на едро ренде и накълцания магданоз.подобни рецепти тук
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар