Венецианска шарена салата

21/08/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо428
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките, краставицата, шунката и портокалът се нарязват на ивички, а месото - на филийки.

Салатата се разбърква и се залива с дресинг, приготвен от майонезата, солта и черния пипер.

Отгоре се поръсва със сиренето, настъргано на едро ренде и накълцания магданоз.подобни рецепти тук
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар