Холандска млечна супа

08/04/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо769
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бульонът се загрява и в него се сипва настърганото сирене. Оставя се да поври и се добавят загрятото мляко и маслото.

След като кипне, супата се сваля от котлона и се застройва с разбитите жълтъци, които се добавят на тънка струйка при непрекъснато бъркане.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар