Зрял фасул с чеснов сос

23/06/2009
Теодор
отТеодорНовак
"Изненадващо апетитно пюре от зрял фасул си търси крехка пържола за картко приятелство "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 789
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително изчистеният и измит фасул се сварява в леко посолена вода. След като омекне, се отцежда и се претрива през сито, след което се разбива с вилица, като постепенно се добавят сгорещеното олио, ситно нарязаният лук и чесновият сос,

Отгоре се поръсва със ситно нарязаните копър и магданоз.

Чесновият сос се приготвя от счуканите с малко сол скилидки и бульона.

подобни рецепти тук
5 2
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар