Салата от карфиол и червени чушки

19/10/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо765
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • карфиол – 1 глава
  • чушки – 1 кг червени
  • оцет – 2 с.л.
  • зехтин – 3 с.л.
  • магданоз – ¼ връзка
  • сол – ½ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се измива, разделя се на розички, които се сваряват в подсолена вода.

Отцеждат се и се оставят да се охладят. Добавят се изпечените и почистени чушки.

Салатата се овкусява с оцет и зехтин и се поръсва със сол и накълцан магданоз.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар