Венецианска салата от лозови листа

22/09/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо266
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Лозовите листа се измиват, подсушават и се нарязват на дребно. Покриват се с нарязаните домати.

Изварата се разтваря във водата и се добавят солта, зехтинът и лимоновият сок.

С тази смес се залива салатата.

Морковите и цвеклото се настъргват на едро ренде и се слагат върху изварата.

Отгоре се поръсва с накълцан магданоз.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар