Салата със заешко месо

18/09/2014
Кристина Черниковаот Кристина ЧерниковаНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо347
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • заешко месо – 1 кг
  • крутони – от 3 филии
  • чушки – 3 бр. мариновани пиперки
  • масло – 1 с.л. краве
  • маслини – 10 бр.
  • лук – 1 глава кромид
  • магданоз – 1 връзка
  • зехтин – 2 с.л.
  • оцет – 2 с.л.
  • червен пипер – 1 с.л.
  • сол – на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете месото, обезкостете го и го надробете.

В дълбока купа сложете крутоните, надробеното месо, нарязаните на ситно пиперки, маслините, накълцаните лук и магданоз.

Наръсете с оцет, зехтин, червен пипер и сол. Разбъркайте добре и поднесете салатата в подходяща чиния.подобни рецепти тук
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар