Паста с тиквички и шафран

14/02/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо251
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се пържат, като преди това се овалват в брашно. Изцеждат се добре от мазнината. Хлябът се натрошава на едри трохи.

Чесънът се запържва и се прибавят чери-доматчетата. Добавя се шафранът, хлебните трохи и джодженът. Осолява се.

В същото време се вари пастата в подсолена и вряща вода до пълна готовност. Изцеждат се добре и се прибавят към готовия вече сос. Поръсват се с пармезана.
подобни рецепти тук
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар