Супа от зеле и праз

27/06/2014
Maria  Tonchevaот Maria TonchevaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо251
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,8 от 5

Необходими Съставки

  • зеле - 500 г, накълцано
  • праз - бялата част на праза, на тънки филийки
  • масло - 2 с.л.
  • бульон - 2 ч.ч. (500 мл), зеленчуков
  • хляб - 2 филии, пълнозърнест или ръжен, нарязани на кубчета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето и празът се запържват около 5 мин. в маслото.

Залива се с бульона и се оставя да къкри около 20 мин.

Хлябът се препича. Супата се разпределя в купички и се добавят крутоните.
подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар