Пържоли от акула с гъби и маслини

22/03/2014
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаДарт Вейдър102537
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо951
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • риба - 1.5 кг акула
  • лук - 1 глава
  • гъби - 500 г
  • олио - 1 ч.ч.
  • маслини - 300 г
  • лимонов сок - на вкус
  • сол - на вкус
  • галета
  • черен пипер - 1 щ.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете рибата на порции и я подкисeлете с лимонов сок. Оставете да отлежи 15 минути, след което я овкусете с черен пипер и сол.

Оваляйте я в галета и я запържете до тъмнозлатист цвят. Извадете рибата в плоска чиния. В същата мазнина запържете накълцания лук и прибавете наситнените гъби.

Задушете ги 15 минути и добавете маслините. Използвайте тази смес, за да гарнирате рибата.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар