Рибена яхния с маслини и праз

14/08/2014
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаДарт Вейдър102537
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо278
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената риба нарязваме на парчета и я подправяме с оцет, сол и черен пипер. Нарязваме праза и го осоляваме.

Задушаваме го в мазнина до омекване. Добавяме към него доматеното пюре, маслините и рибата.

След 5 минути доливаме към ястието 1 ч.ч. гореща вода и го оставяме да къкри още 15 минути. Сервираме с варени картофи и парче лимон.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар