Рибно асорти

22/09/2014
Кристина Черниковаот Кристина ЧерниковаНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо153
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Рибата, скаридите и раците се нарязват на ситно. Желатинът се разтваря в предварително подсолен бульон.

Половината от желатина се сипва във формичка и се слага в хладилника, за да се стегне.

Яйцето, лимонът и маслините се нарязват и се заливат с малка част от желатина. Върху стегнатия желатин се нарежда един слой от морски дарове.

Отгоре се слага сместа от маслини, яйца и лимон. След това се нареждат листа от лимон, потопени в желатин.

Всички продукти се поливат с останалия желиран бульон. Ястието се слага в хладилника да стегне.

Когато асортито е готово, се потапя за няколко секунди в съд с гореща вода и се обръща върху подходяща чиния. Реже се с топъл и мокър нож.

Забележка: Може да приготвите асортито и в отделни порции.
подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар