Салата от маринована риба и червени чушки

14/10/2014
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаДарт Вейдър102537
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо672
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, обезкостяваме и надробяваме рибата. Поръсваме я с черен пипер и сол. Поставяме месото в порцеланов или стъклен съд и го заливаме с лимоновия сок.

След това го слагаме да престои в хладилника за 12 часа, като отцеждаме лимоновия сок и го изхвърляме. Нарязваме доматите и магданоза на дребно, а лука - на тънки шайби.

После опичаме, почистваме и нарязваме пиперките на дребно. Разбъркваме добре всички съставки. Подправяме със сол и зехтин. Украсяваме с маслините.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар