Зимна зеленчукова супа

29/01/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо624
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • бульон - 1, 25 л, зеленчуков
  • лук - 1 стрък, праз, на тънки филийки
  • моркови - 150 г, на едро
  • грах - около 1/2 ч.ч. замразен
  • целина - 125 г, на едро
  • карфиол - 250 г, на розички
  • паста - 250 г, талиолини
  • соев сос - 2 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • жълтъци - 4 бр., твърдо сварени, натрошени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуковият бульон се кипва в голяма тенджера на умерена температура.

Добавят се празът, морковите, целината, грахът и карфиолът и се оставя да къкри около 20 мин.

Добавя се пастата и се вари до пълна готовност. Поръсва се със сол и черен пипер.

Разпределя се в купички и се украсява с натрошените жълтъци. Супата се сервира гореща.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар