Панирани пълнени маслини

25/02/2013
Зорка
отЗоркаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 316
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете лука, чесъна, шунката, зехтина и черния пипер в кухненски робот и пасирайте до гладко пюре. С помощта на шприц напълнете вътрешността на маслините със сместа.

Загрейте зехтина в тиган на умерена температура. Оваляйте маслините първо в брашното, след това в разбито яйце и накрая в галетата. Пържете до златисто.

Извадете и поставете върху хартиена салфетка и сервирайте.

подобни рецепти тук
5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар