Супа от моркови и кориандър

08/02/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо418
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се запържва в зехтина с щипка сол на умерена температура около 5 мин. Добавят се морковите, картофите, целината, магданозът и чесънът.

Залива се със зеленчуковия бульон и се оставя да къкри около 30 мин., докато морковите и картофите омекнат, след което се разбиват в блендер, докато се получи гладка смес.

Получената смес се връща в блендера и се овкусява със сол и черен пипер. Ако е много гъста, се разрежда с вода. Загрява се отново на слаб огън и с бъркане се добавя сметаната.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар