Ананасов сладкиш с бишкоти

06/08/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 877
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме белтъците с 2-3 супени лъжици от захарта до гъст сняг. След това разбиваме и сметана, като добавяме останалата захар и сиренето и разбъркваме до пухкава гладка смес. Като продължаваме да бъркаме леко с дървена лъжица, добавяме белтъчения сняг.

Потапяме леко бишкотите в сока от компота и ги подреждаме в правоъгълна форма. Върху тях поставяме парченцата от фино нарязания ананас и ги покриваме с крем. Редим така, докато продуктите свършат. Последният пласт трябва да е от крем.

Изравняваме повърхността на сладкиша, поръсваме го с филирани бадеми и го слагаме в хладилника докато стане време за поднасяне.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар