Филе от ципура с ориз и гъби

06/08/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо266
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посоляваме нарязаното филе и поръсваме с черен пипер. Слагаме в тенджерата заедно със ситно нарязания лук, маслото, бялото вино и бульона. Варим около 30 минути на умерен огън.

След това поставяме задушените филета върху подложка от ориз-пилаф, приготвен с бульона от варенето на рибата и разбъркан с филийки от сварените гъби и маслото.

Нареждаме отгоре нарязаните на едро изпечени и обелени чушки. Поръсваме със ситно нарязан магданоз и сервираме.подобни рецепти тук
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар