Препечени филийки с кейл

09/07/2014
Maria  Tonchevaот Maria TonchevaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо334
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • кале - 1 глава кейл (тосканско къдрово зеле), измита и почистена, нарязана на едро или спанак
  • хляб - 4 филии, франзела
  • чесън - 2 скилидки
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • зехтин - 6 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се вари в подсолена вряща вода около 15-20 мин. или докато омекне.

Филийките се препичат и натъркват с чесъна. Зелето се разпределя върху препечените филийки.

Подправят се със сол и пипер и обилно се поливат със зехтин.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар