Задушен зелен фасул

18/05/2009
Силвия
отСилвияНовак
"Най-любимата ни гарнитура, която лесно се приготвя на котлон "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо26 024
  • Преглеждания за месеца369
  • Преглеждания за седмицата34
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете изчистения и нарязан зелен фасул заедно с останалите продукти в затворен съд около 20 - 25 минути. След това излейте водата. Запържете го за няколко минути в 50 гр. разтопено масло и поръсете с нарязан магданоз.

подобни рецепти тук
5 8
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Мо
Мо
04.11.2014 23:06
Това го ядат французите и децата им, но опитайте да го сервирате на българин... Няма да ви се получи
0
0
ива
ива
10.03.2013 13:18
на кого ще сервирате това?
0
0
Сърдит дядо
Сърдит дядо
03.01.2013 10:38
По време на купонната система/до 1952г./захарта се обещаваше на децата, ако си изядат буламача- половин бучка на две деца.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв