Треска с картофи

15/11/2012
Мими
отМимиНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо640
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете рибата от вечерта да се обезсоли. Сварете картофите с кората и оставете да изстинат.

Сложете рибата в съд със студена вода и поставете на огъня. Щом течността кипне, дръпнете съда настрана.

Нарежете лука на ситно и го запържете в 2 с. л. олио до омекване без да променя цвета.

Обелете и нарежете на кръгчета картофите. След това само ги прибавете в гореща смес от 2 с. л. масло и 2 с. л. олио.

Преди да получат цвят, добавете нарязаната риба, останалото масло и олио, и лука. Поръсете с черен пипер. Запържете до получаване на златист цвят.

Сервирайте ястието, поръсено с магданоз и сос от сметана разбита с оцет.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар