Пържено пиле

14/07/2009
Василка
отВасилкаНовак
"Хрупкаво пиле, което си хапваме задължително без гарнитура, защото натюр е най-вкусно "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо16 853
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

  • пиле - 1 бр.
  • брашно - 20 гр.
  • яйца - 3 бр.
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете добре измитото пиле, отстранете кожата и го разделете на порции. Посолете парчетата, оваляйте в брашното, в разбитите жълтъци и в разбитите на сняг белтъци. Изпържете в сгорещената мазнина до златисто.

подобни рецепти тук
5 7
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

ini
ini
02.02.2014 23:26
е това си панирано пиле.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв