Пълнени шарени яйца

04/04/2018
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо169
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се режат на две по дължина и се вадят жълтъците. Маслото се разделя на четири части. Смесват се два жълтъка с една четвърт от маслото, половината от нарязания на ситно лук и черния дроб.

Добавя се коняк, черен пипер, сол. Два жълтъка се смесват с четвърт от маслото, гъбите и се добавя сол и черен пипер.

Кашкавалът се смесва с 2 жълтъка и четвърт от маслото, добавя се сол и черен пипер. Рибата се смесва с останалото масло, два жълтъка, магданоз и останалата половина от нарязания лук. С тези пълнежи се пълнят яйцата.

Майонезата се смесва с разтопения във вода желатин, разделя се на четири и всяка част се оцветява.

Когато сместа започне леко да се желира, яйцата две по две се заливат със сместа и се оставят в хладилника да се желират. Поднасят се върху листа от зелена салата.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар