Пълнени яйца с аншоа

08/01/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции7
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо626
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • яйца - 7 бр. (твърдо сварени)
  • аншоа - 7 рибки
  • майонеза - 100 г
  • черен пипер
  • сол
  • домат - 1 бр.

Начин на приготвяне

Отрязва се острата част на яйцата и се вадят жълтъците, като белтъците трябва да останат цели.

Жълтъците се намачкват с вилица и се смесват с нарязаните на ситно рибки и с майонезата. Със сместа се пълнят белтъците и се покриват с отрязаните капачета.

Отгоре всяко яйце се маже с майонеза и се поръсва със сол и черен пипер. Нареждат се в чиния и се украсяват се с резени домат.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар