Агнешко със спанак и пресен лук

17/04/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо920
  • Преглеждания за месеца318
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва и запържва в маслото. Изважда се и в мазнината се запържват нарязаните на дребно лук, целина, моркови и спанак.

Поръсва се с брашното и червения пипер. Добавя се доматеното пюре.

Месото се връща и всичко се разбърква. Залива се с топла вода и се оставя да къкри на тих огън до омекване на месото.

Ястието се поднася поръсено с магданоз.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар