Агнешко тербелия

27/03/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 584
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на едри парчета и се слага в широка тенджера. Покрива се с нарязания лук, добавя се олиото и се поръсва с червения пипер, джоджена, солта и черния пипер. Залива се с една чаша вода и се разбърква добре.

Задушава се на слаб огън, като се разбърква периодично и ако трябва, се добавя гореща вода. Когато месото е вече готово, се добавят яйцата, разбити в млякото.

Оставя се да се сгъсти сосът за малко и се сваля от котлона. Ястието се поръсва с накълцан магданоз.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар