Агнешка супа със спанак и картофи

10/08/2014
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо245
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3,5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива, нарязва и се залива със студена вода. Слага се на котлона и щом заври, се посолява. Добавя се нарязаният на ситно лук.

Брашното се запържва в масло, добавят се нарязаните моркови и целина. Запръжката се разрежда с малко бульон и се добавя към супата. Спанакът и картофите се почистват, измиват и нарязват.

Слагат се във врящата супа до разваряване на картофите и супата се сваля от огъня. Всяка порция супа се поднася гарнирана с половин нарязано на ситно сварено яйце и лъжица сметана.подобни рецепти тук
5 2
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар