Боб чорба с агнешко месо

12/02/2014
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо561
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • агнешко месо – 500 г
  • боб – 1 ч.ч. (стар)
  • лук – 1 глава
  • чесън - 3 скилидки
  • моркови – 1 бр.
  • домати – 1 бр.
  • червен пипер – 1 - 2 щипки
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се оставя 1 нощ да престои в студена вода. Изплаквате го и наливате 6 ч.ч. прясна вода.

Нарязвате на хапки месото и го слагате при боба. Лукът и чесъна нарязвате на ситно и добавяте, заедно с моркова и домата.

Варите супата на умерен огън до омекване на продуктите. В края на варенето посолявате и поръсвате с червения пипер и ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар