Чорба от агнешко месо

23/01/2014
Ivankaот IvankaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 515
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме в подсолена вода агнешкото месо, нарязано на парчета с 1/3 от лука.

Прибавяме към чорбата ориза и го варим 15 минути.

Задушаваме останалият лук заедно с червения пипер в маслото с малко вода, след което също ги прибавяме към чорбата.

Варим още 5-6 минути и правим застройка с разбитото кисело мляко и яйцето, които прибавяме на тънка струйка с разбъркване.

Поръсваме готовата чорба с черен пипер и ситно нарязан магданоз.
подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар