Канелони с плънка от риба

19/02/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо471
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прави се твърдо тесто от брашното, две яйца, малко сол и малко гореща вода, разделя се на две топки, разточват се тънки кори и се оставят да изсъхнат върху кърпа.

Когато почти изсъхнат, се изрязват квадратчетата със страна около 12 см и канелоните се поставят в навлажнена кърпа.

Сварената риба се обезкостява и се намачква с вилица. Яйцата се сваряват и заедно с гъбите се нарязват на малки парченца. Прибавят се млякото, парченце омекнало масло, черен пипер, сол и се разбърква.

Канелоните се сваряват в подсолена вода, напълват се с приготвената смес, увиват се, поставят се в намазана с масло тавичка и се пекат кратко време в гореща фурна или под грил.

подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар