Треска по Каталонски

28/12/2013
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 229
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите порции риба се подсушават. Филийките бял хляб се изпържват в олио.

Треската се поръсва с олио, пече се под грил, поставя се върху изпържените филийки хляб, прибавя се парченце масло, поръсва се със ситно нарязан магданоз и порциите се подреждат в чинии.

Поднасят се с кетчуп.подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар