Треска по Каталонски

28/12/2013
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 093
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

  • треска - 600 г
  • хляб - 4 филии бял
  • кетчуп
  • масло - 40 г
  • магданоз
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите порции риба се подсушават. Филийките бял хляб се изпържват в олио.

Треската се поръсва с олио, пече се под грил, поставя се върху изпържените филийки хляб, прибавя се парченце масло, поръсва се със ситно нарязан магданоз и порциите се подреждат в чинии.

Поднасят се с кетчуп.подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар