Омлет с ром

17/02/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо119
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

  • яйца - 6 бр.
  • захар - на кристали
  • захар - 4 бучки
  • ром
  • масло
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белтъците се разбиват на сняг. Към тях се прибавят жълтъците и се бърка леко. Сместа се излива в голям тиган, намазан с масло. Пържи се, като от време на време се разклаща.

Омлетът се прехвърля в чиния и се поръсва със захар. Залива се с горещ ром и се запалва, за да може захарта да се разтопи.

Поднася се веднага с украса по избор.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар