Ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Колбаси»Бирени Мезета»Пържени наденички чоризо с чесън

Пържени наденички чоризо с чесън

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
321199327
Пържени наденички чоризо с чесън1 / 2
27/03/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • наденица - 4 бр (чоризо)
  • зехтин - 1 с.л.
  • чесън - 2 скилидки (счукан)
  • магданоз - ¼ ч.ч. ситно нарязан
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете наденичките чоризо на парчета. Да станат като къси кебапчета.

Загрейте зехтина в тиган, сложете в него пикантните наденички и бъркайте, докато се позапържи.

Добавете чесъна и бъркайте 30 секунди.

Отстранете от огъня и поръсете с магданоз.

Пържени наденички чоризо с чесън сервирайте като бирено мезе.

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: