Гъби с чесън и люти чушки

09/10/2012
от Петя Новак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 145
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • зехтин – 80 мл.
  • масло – 50 гр.
  • чесън – 6 скилидки
  • люти чушки – 2 бр.
  • лимонов сок – 1 с. л.
  • черен пипер – 1/2 ч. л.
  • магданоз – 2 с. л.
  • гъби – печурки 1 кг. малки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се пресова, а лютите чушки се нарязват на ситно.

Зехтинът заедно с маслото се загряват в тиган и се прибавят чесънът, гъбите и чушките.

Готвят се при постоянно разбъркване около 5 минути или до омекване на гъбите, след което се прибавят и останалите продукти.

подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар