Пиле яхния с пресен лук

26/12/2013
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 546
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате пилето на порции. В тенджера под налягане сипвате олиото и 1 к.ч. вода.

Прибавяте пилето, обелените и настъргани домати, ситно нарязания лук, брашното, ситно нарязан магданоз, червения пипер и черния пипер.

Посолявате, затваряте тенджерата и я слагате на силен огън. Щом започне да съска, намалявате огъня и варите 20 минути.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар