Постни панирани сармички от лапад

20/01/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо647
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчиствате, измивате и сварявате копривата в леко подсолена вода до пълно омекване. Отцеждате я добре, наситнявате я и я смесвате с натрошеното сирене, 2 яйца и орехите.

С лъжица слагате подготвените листа от лапад от тази смес и завивате сармички. Правите гъста паста от брашното, прясното мляко и 1 яйце.

Топите сармичките и ги пържите в сгорещена мазнина.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар