Супа от зелена бакла с чесън

06/09/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 864
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате баклата на малки парченца и я слагате в 6 ч.ч. вряща вода.

След 5-6 минути прибавяте ситно нарязаните чушка, лук и морков. Когато зеленчуците омекнат, слагате джанките и варите oще 5-6 минути.

Малко преди да отстраните от огъня, прибавяте брашното, размито с 1 к.ч. топла вода, счукания чесън и разтопеното масло.

Поръсвате супата със ситно нарязан копър и смлян черен пипер и отстранявате от огъня.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

111
111
16.06.2015 10:54
Както винаги снимката няма нищо общо с яденето.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв