Курбан чорба с овче месо

14/01/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 402
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета, залива се със студена вода и се оставя да се вари.

Когато заври, се маха образувалата се пяна. Щом месото омекне, се добавят нарязаните зеленчуци.

Посолява се и се вари до пълна готовност на месото. Сервира се гореща.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар