Патладжани с чесън и лук

23/12/2013
Анонимен
отАнонименНовак315
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 232
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цепвате патладжаните по дължина на 5-6 места. Натривате отворите със сол и оставяте да се отцедят. Нарязвате лука на филийки, а чесъна - на ситно.

Задушавате ги в мазнината, докато лукът стане прозрачен. Прибавяте 2 обелени и ситно нарязани домата. След 10 минути прибавяте червения пипер и едро смляния магданоз.

С приготвената смес пълните разрезите в патладжаните, а остатъка изсипвате в тавичка. Върху нея нареждате останалите домати, нарязани на филийки и патладжаните. Печете в умерена фурна, докато ястието остане на мазнина.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар