Агнешки котлети по френски

13/08/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 518
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • агнешки котлети – 1 кг
  • сол
  • черен пипер
  • бяло вино – 70 мл
  • масло – 100 г
  • яйца – 4 бр.
  • галета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките котлети се начукват и се поръсват със сол и черен пипер.

Запържват се леко в част от маслото. Заливат се с виното, похлупват се и се оставят да се задушат. Когато са готови, се изваждат, отцеждат и се оставят да изстинат.

Овалват се в галетата и разбитите яйца и се запържват в останалото масло.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар