Агнешка чорба магданозлия

02/02/2014
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо601
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3,3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушавате лука и магданоза в загрятото олио с няколко супени лъжици вода. Сипвате брашно и разбърквате. Посолявате и заливате с гореща вода. Нарязвате месото на ситно и го слагате вътре. Варите ястието на тих огън.

Когато месото омекне, добавяте ориза. Варите още 10 минути, отстранявате от огъня. Поръсвате с черен пипер и застройвате с яйцата и разбитото кисело мляко.подобни рецепти тук
5 2
4 0
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар