Каша от кисело зеле

19/12/2013
Teodora Cekovaот Teodora CekovaНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 019
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

  • брашно - 1 к.ч.
  • кисело зеле - половин средно голяма
  • олио - 4 с.л.
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате зелката на тънки ивички. Заливате с вода, колкото да покрие зелето и варите на умерен огън, докато омекне. Прибавяте олиото и пържите, докато зелето остане златисто.

При непрекъснато бъркане сипвате леко препеченото брашно. Наливате зелев сок, докато получите рядка каша.

Варите на тих огън, като продължавате да бъркате. Когато кашата се сгъсти, отстранявате от огъня и поръсвате с черен пипер.подобни рецепти тук
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар